De ce oferta vine uneori mai greu?

                                

 

De ce oferta vine uneori mai greu?

 

 

De-a lungul timpului, in activitatea noastra zilnica ne-am confruntat cu situatii in care, desi am venit catre client cu cea mai buna oferta, ni s-a raspuns ca au alocat deja comanda unei alte firme de transport care a raspuns inaintea noastra.

 

Haideti sa vedem, foarte pe scurt de ce oferta noastra este trimisa, in anumite situatii, mai tarziu decat o fac alte companii.

 

In general, cand este vorba despre cereri de oferta complexe trecem prin urmatorul proces:

·      analizam cererea pentru a gasi cea mai eficienta ruta;

·       verificam documentele primite, lista de coletaj si decidem ce tip de echipament de transport trebuie sa-i alocam;

·      in functie de conditia de livrare verificam costurile serviciilor aditionale cu subcontractorii nostrii de la origine;

·      cautam cea mai buna solutie de transport pentru cererea primita, cel mai bun pret si cel mai bun timp de tranzit.

Toate acestea inseamna investitie de timp si energie. Ne-ar fi foarte usor sa scoatem pretul din lista si sa-l trimitem imediat. Dar pentru ca ne-am propus sa aducem plus valoare in companiile care decid sa lucreze cu noi, n-o facem. 

 

Ramaneti alturi de noi, revenim cu un studiu de caz concret in care, datorita faptului ca am analizat foarte bine documentele am redus costul de transport la jumatate.

 

In concluzie, nu va grabiti sa acceptati prima oferta primita, asteptati si raspunsul nostru. In 80% din cazuri venim cu solutii de transport foarte bune.